Könnyű Nyári Horgolmányok

2014. július 22. - kreativiki

Ha jobban belegondolok, nem csak nyáron szeretek bolerót és mellényt hordani, de ezek a darabok mostanában készültek és így most kezdtem nyűni őket...

Jolandabolero01.jpg Jolandabolero02jpg.jpg Jolandabolero03jpg.jpg
nagynegyzetesbolero01.jpg nagynegyzetesbolero02.jpg
kaveszinu_bolero01.jpg kaveszinu_bolero02.jpg
viragos_kis_melleny_01.jpg viragos_kis_melleny_02.jpg

 

Megjegyzés:
Az első modellt a Jolanda - Kötött és horgolt divat című magazin 2. évfolyamának 2. számában megjelent horgolásminta alapján készítettem, a többi mind saját tervezésem.

Tipp:
Ha az egyes képekre kattintasz - reményeim szerint hamarosan mindegyiknél - megnézheted, hogyan készítettem őket, egyenlőre csak felnagyítódnak.
A leírások érthető, színvonalas elkészítése, feltöltése igen sok idő, így kérem türelmedet; előbb-utóbb mind elérhető lesz! Ha mégis valamelyik nagyon érdekel és muszáj azonnal elkészítened, írj a kackac@kreativiki.hu címre, igyekszem mielőbb segítséget adni.

MégMegjegyzés:
További - korábbi - horgolmányaimat ITT nézheted meg.
A horgolás alapjairól EZekben a bejegyzésekben írtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkafirka.blog.hu/api/trackback/id/tr816620125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása