Az elmúlt időszak kicsit megviselt, hiszen senki nem szereti, ha alaptalanul megvádolják, ha kedves szavaira arrogánsan felelnek, ha a jószándékú közeledése ellenére hátba támadják...Valami ilyesmi történt velem is.

Egy hasonló hangzású oldal tulajdonosa állította, hogy sértem az érdekeit és a blogommal útjában állok a szerzői jogvédelem alá tartozó honlapja felfutásának, mert az érdeklődők előbb találnak el hozzám, mint hozzá. (Az ő nevének helyes írásmódját ugyanis csak az tudja, akinek a szájába rágják...)
Annak ellenére, hogy - mint azt egy védjegyekkel kapcsolatos ügyekre specializálódott ügyvédtől megtudtam - az ellenem hozott vádak alaptalanok, mégis igyekeztem mindkettőnk számára jó megoldást találni a hasonlóság okozta eltévedt látogatók útbaigazítására. Nem felelt meg.
A hosszas huzavona után jobbnak láttam inkább félreállni, az illető hölggyel mindenfajta hasonlatosságot megszüntetni, felvállani a költözéssel járó informatikai bakikat és nehézségeket, más név alatt folytatni, amit elkezdtem.

Az arrogáns hangú, érthetetlen leveleket és fenyegetőzéseket igyekeztem higgadtan fogadni, felülemelkedni a bántásokon és jószándékkal, kedvesen fogalmazva kommunikálni.
Mindebben segített az az életfelfogás, amit Weöres Sándor fogalmazott meg A teljesség felé című könyvében. Ezekből a versekből válogatva készített egy albumot Gryllus Dániel.
Bár én csak a 6. számú "Szembe fordított tükrök" és 7. "A gondolatok visszája és színe" című dalt szerettem volna megosztani Veled, de glindorphnak hála a teljes albumot megtaláltam az interneten, így élvezheted Te is a csodálatos hangzásba öltöztetett megszívlelendő gondolatokat.

És ne feledd: "Vigyázz, hogy világosat gondolsz-e vagy sötétet, mert amit gondoltál megteremtetted!"

Forrás: ecsk.grou.ps

Szerző: kreativiki  2012.06.10. 06:10 Szólj hozzá!

Címkék: GondolatTeremtőEreje Ezoterika MindenféleMásféle

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkafirka.blog.hu/api/trackback/id/tr874577113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.