Tündérputtony, azaz mei tai festés

2011. szeptember 05. - kreativiki

Mostanában nem volt időm írni, leginkább, mert kevéske ráérőidőmben rajzoltam…Hogy mit? Egyedi, megrendelésre készülő Tündérputtonyokat, azaz Plank Juditék által készített mei tai hordozókat, a mintában hozzájuk illő buksitartó csuklyával és hordozótáskával. (A kezdetekről és a használatukról már írtam egy kicsit néhány korábbi bejegyzésben.)
Sokan kérdezték, hogy hol lehet látni ezeket a dolgaimat, így megint csak beszurkálom ide az összes ezzel kapcsolatos linket és a kedvenceimből válogatott képeket.
(Ez utóbbiak némelyikéről még varrás előtt készült a fotó, ezért „csak” egy kiterített anyagdarab, pántok és szélvarrás nélkül.)

Az a jó ebben a megrendelésre készülő alkotásban, hogy bár a téma néha ugyan az (egy vigyori bohóc, vagy egy virágos réten csigán utazó tündérfiúcska), de mégis mindegyiket igyekszem kicsit másképpen rajzolni, festeni. Ha még kiegészítőket; csuklyát és táskát is szeretne valaki, attól csak még izgalmasabbá válik a feladat. Pláne, ha szabad kezet kapok az alkotásban...;o)
 

         
         
         

Mégtöbb képet láthatsz a honlapom Mintagalériájában:
kreativiki.hu
a Készítő fotógalériájában

A megrendeléssel kapcsolatos részleteket itt elolvashatod:
www.tunderputtony.hupont.hu , vagy
www.tunderputtony.blogspot.com

Anyagiak:
Egy ilyen egyedi puttony teljes ára, amire azt festek, amit szeretnél: 14.490,-Ft csuklyával és szütyővel együtt. A hordozós táska 11.500,-Ft, de, ha mindezeket egyszerre rendeled meg, kedvezményt is kaphatsz :o)

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkafirka.blog.hu/api/trackback/id/tr613202255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása