Mindenek előtt...

2011. május 30. - kreativiki

Kedves Látogató!

Légy üdvözölve ezen az oldalon, ahol terveim szerint a honlapomra szánt irományaim, enni és kenni való receptjeim, rajzaim, és egyéb kreatívkodásaim szüleményei, valamint az ezekkel kapcsolatban összegyűjtött, szerintem hasznos információk sorakoznak majd.

Egyébként is, de két KisLeány anyukájaként még inkább fontos számomra a minél természetesebb, harmonikusabb, egészségesebb, praktikusabb, vidámabb és egyedibb hétköznapi élet megteremtése. Mindezt igyekszem a számomra megadatott képességekkel (kotyvasztással, kísérletezéssel, keresgéléssel, figyelemmel, írással, rajzolással) elérni. Terveim szerint az itt olvasható bejegyzések mind az ezekkel kapcsolatos tapasztalataim, próbálkozásaim eredményeiről fognak szólni, és a keresgéléseim során összegyűjtött, leszűrt, (elsősorban számomra) lényeges információkról, amiket szeretnék megosztani Mindenkivel, akit érdekel.

Ha bármilyen észrevételed, javaslatod, megjegyzésed, kérdésed van a bejegyzésekkel kapcsolatban, kérlek, kommentálj, hogy tanulhassunk egymástól. Építő kritikát szívesen fogadok!

Hasznos böngészést és minél szebb napot kívánok!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkafirka.blog.hu/api/trackback/id/tr252943558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása